Monday, December 31, 2012

Aika

Vuoden viimeiseen aamuun on herätty venytellen sekä nauttien teestä ja eilisestä croisantista. Niin se vuosi jälleen vaihtuu. Paljon on mahtunut muutosta menneeseen vuoteen. Olen oppinut itsestäni paljon: Olen saanut kokea hiljaista paikallaan oloa tapaturman takia ja toivuttuani vastapainoksi elämäni kiireisimmät kuukaudet, joissa naisesta on otettu mittaa useamman eri projektin vetämisessä.

Ehdimme tehdä viimeisen pienen reissun tälle vuodelle talvisen kauniiseen Tallinnaan. Varasimme ullakkohuoneen vanhastakaupungista. Nautimme kirkkojen hiljaisuudesta, aikaisista aamuista, taiteesta ja kahviloista ilman kiirrettä ja ohjelmaa.

 Vielä hetken lorvailen ennen kuin alan valmistelemaan iltaa. Löysin  jemmasta passionitryffeleitä, joten toinenkin kuppi teetä maistunee :)

Uuteen vuoteen Tommy Tabermannin ajatuksin:

 "Tulla lujaksi,
pysyä pehmeänä.
Siinä on haavetta
kylliksi yhdelle elämälle."

 Oikein hyvää tulevaa vuotta ja kiitos kaikista ihanista hetkistä, joita olen saanut viettää  kanssanne menneenä vuonna ♥ Tavataan jälleen ensi vuonna!

 Marie

ps. olen valokuvannut katutaiteilijaa kaikkina vuodenaikoina ja tullut vakuuttuneeksi ettei ole vääränlaista säätä vaan oikeanlaista pukeutumista :)

Tuesday, December 25, 2012

Joulupäivän tunnelmia



Joulupäivää vietetty rauhaisasti. Pitkän aamun jälkeen ulkoilua Hietaniemen hautausmaalla, nautin. Kaikki tuntui olevan kohdallaan... joulupäivä ihanan lumipyryn kera ja rauhallisuus. Ilta on aikomus viettää lämmintä juoden ja elokuvia katsellen, leijat meni tallennukselle. Rauhaisaa joulun ajan jatkoa kaikille ♥ Marie