Thursday, September 13, 2012

Iltapäivähetki



Syystuuli puhaltaa viileästi aina  kotisohvalle asti.
Olohuoneen yläikkuna on vielä sulkematta kesältä.
Nautin vielä hetken näin. Olen lisään villasukat ja torkkupeiton ylleni lämmittämään.
Annan kutimieni kilkattaa. Yleensä parjaan itseäni taipumuksesta
ostaa lankoja varastoon. Tänään olen tyytyväisenä hymyillyt itselleni, huomaan että kannattaisi useammin olla suopeampi itselleen. Miten kivalta oleminen on tuntunut kun sain lankakassini kannettuna vieteeni ;) ( Lankavarastoani olen täydentänyt Metsäkylän navetan alpakkalangalla.)

Nuorimmaiseni piipahi kotona.Yhteinen teehetki piristää päivää.
Olen oppinut tunnistamaan tutut liikehdinnät ja askellukset porraskäytävässämme, enää ei tarvitse huhuilla sohvalta tunnistaakseen tulijan.

Tänään ja eilen on sade piiskannut ikkunoita, mutta torstai on toivoa täynnä. Tästä on hyvä jatkaa kohti viikonloppua ♥

Kaunis kiitos kannustuksesta, olette ihania!! Jalkani toipuu päivä päivältä :)

                                 Halauksin
                                    Marie

Monday, September 10, 2012

Pieni tervehdys


Sinulle on varmaan hyvin tuttu esiin tuomani ajatus. Pidän itselleni tärkeänä olla läsnä asioissa joihin olen sitoutunut. Ajatus siitä että olisin enemmän tässä ja nyt, sekä taito poimia elämääni kaikkein tärkeimmät asiat. Joskus meille annetaan enemmän aikaa sekä tilaa kiireettömään ajatteluun.

Olen alkanut syksyn kainalosauvojen saattelemana. Pienen tapaturman jälkeen olen levännyt, levännyt ja vielä kerran levännyt. Jalka kohden kattoa on aikaa miettiä ja suunnitella. Ajatus ja näkökyky alkaa kirkastumaan  ;) Vielä en tiedä kuinka monta viikkoa toipuminen vie..
Vaikka kehoni ei tällä hetkellä juurikaan mihinkään pysty, iloitsen ajatuksen virrasta, annan sen kulkea ja tutkia. Toivon sen löytävän uusia ulottuvuuksia :)

Toivottavasti sinun syksysi on alkanut hyvin, arjen pienillä hetkillä jotka antavat mahdollisuuden elää tässä ja nyt ♥

Nyt oloni on parempi säikähdyksestä ja kivusta selvinneenä. Vaikka lepo onkin vielä  tärkein asia tuo kepeillä kompurointi  uusia haasteita arkeen. Olen myös huomannut että  liikkumiseni saa hymyn huulille ympäristössäni :)

Voikaa hyvin ystävät!
♥ Marie