Sunday, March 14, 2010

Kanasalaatti








Viikonloppu taas vierähtänyt nopeasti. Perheen voimin ollaan vietetty mukavan leppoisa viikonloppu. Lauantaina katsoin elokuvan Dawn Anna-Selviytymistarina.
Huikea tositapahtumiin perustuva elokuva naisen sitkeydestä. Onneksi muu perhe oli pois kotoa niin sain kaikessa rauhassa katsoa nenäliinapaketti sylissäni :)

Otin kuvan kana- fetasalaatista jota tein tänään. Kuva ei ole onnistunut, ruokakuvissa on ihan omat haasteensa mihin jossain vaiheessa täytyy perehtyä enemmän.
Ajattelin kuitenkin laittaa ihan ohjeen takia olen jakanut sitä monille ja edelleen tulee kyselyitä. Ajattelin että blogista se sitten helposti löytyy.

Eli salaatti ainekset : mieluista salaattisekoitusta, kanaa, fetaa ( itse käytän arlan fetakuutioita aurinkokuivattujatomaatti-basilika mausteöljyssä muhineita), tomaattia, paprikaa, kurkkua, seesaminsiemeniä, kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä ja hitusen vasta rouhittua mustapippuria. Salaatista tulee maukkaampi jos sen annetaan tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ja ottaa huoneenlämpöön vartin ennen tarjoilua.

Löysin kaapista joulusta jääneitä kuivattuja taateleita. Päätin tehdä niistä jälkiruuan. Piiraan josta itsestään keittyy pohjalle kolakastike. Niin maukas kermavaahdon kera.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

Marie